Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2008 14:11 - Черешов пай+18
Автор: fenrisessy Категория: Изкуство   
Прочетен: 8177 Коментари: 15 Гласове:
1

Последна промяна: 06.06.2008 14:35


Всичко започна съвсем случайно. Жена ми беше безработна от доста време. След ходене по мъките и подигравка с труда й, тя си намери работа в една фирма като счетоводител. Шефът и бе грък, изключителен педант. Изискваше прекалено много от тях. Нямаха фиксирано работно време, работеха докато той не благоволи да ги освободи. Експлатацията беше пълна, но за сметка на това възнаграждението бе много високо. В началото когато тя започна да се прибира рано сутрин роптаех.
Но видех ли това което е заработила, очите ми святкаха и се примирявах. Имах ли избор, нали работех за минимална заплата нямах право на глас. А и все някой трябваше да бъде водещата фигура в семейството. Единственото нещо което ми правеше по-силно впечатление бе, че жена ми започна малко по-малко да се задълбочава в ролята на скучен счетоводител. Спря да проявява интерес към мен.
Все по-рядко ме търсеше като мъж, ако изобщо се сетеше за мен. А ако случайно потърсех контакт с нея, тя започваше да ми говори в цифри и веднага ме отблъскваше. Първоначално се борих, а сетне се примирих или по-скоро загубих интерес към нея. Стоях безразлично от страни и я наблюдавах как се превръща в развалина. Нямаше го вече красивото момиче в което се бях влюбил. Тялото й беше същото, изваяно до съвършенство, но вече нищо не изпитвах като го наблюдавах.
Или поне в момента си мислех така. Бях изгубил интерес към нея. И най-грозното момиче на улицата ми изглеждаше по-красиво от нея, защото ми обръщаше внимание. Защото виждах в очите му, че вижда в мен мъжа, че съм желан.
Малко, по-малко започнах да се отчуждавам и да хойкам. Отидеше ли жената на работа аз веднага грабвах солидна сума пари, излизах навън и започвах да вилнея. Вечно бях пиян, сменях жените като носни кърпи и пилеех пари. Защото да не ги пилея, да не ги бях изкарал аз случайно. Знаех, че когато се върне жена ми, пак ще ме подкрепи със солидна пачка. Ще ме попита уморено:
- Марио, какво прави днес ?!
Аз ще забавя отговора. И докато се мотая тя ще заспи от изтощение. А на другият ден когато тръгва за работа, аз ще спя. И така се получаваше един безкраен кръговрат в който ние се разминавахме. Тя работеше, а аз даже напуснах работа за да имам повече време за живот.
Гуляй, жени....гуляй, жени, така минаваше ежедневието ми, но в един момент взе да ми писва. Исках нещо по-различно. Някакви по-силни емоции, но не знаех точно какви. Един ден един приятел ми предложи да му помогна за някаква работа. Нали съм добра душа се съгласих. Качихме се в колата и отидохме в един краен квартал.
Спряхме пред един блок и слезнахме от колата. Приятелят ми взе една бухалка от колата.
- Защо ти е тази бухалка ?! – попитах го недоумяващо аз
- Ще играя бейзбол – усмихнато ми отговори той, а после продължи – Ти чакай тука, а аз ще отида да се обадя на една позната.
Останах до колата и запалих цигара. Чаках го и си мислех, защо ме взе с него като имаше среща с гадже. Сигурно щеше да се забави и доста щях да го чакам. Оказа се, че приятелят ми бе много бърз. След петнадесетина минутки се върна. Видимо беше доволен. Попитах го с поглед ‘Какво става?!’ . А той усмихнато ми отвърна
- Всичко е окей. Никога повече няма да ме тормози бившата за увеличение на издръжка. Да се оправя с децата както си знае. Аз имам собствен живот.
- Да не я преби ?!
- Не, бе само я респектирах с тази бухалка. Така да се каже взех и страха – усмихна се той, а после продължи – Сега ще те водя в един бар да те черпя. Заслужи си го.
Не знаех с какво си го заслужих, но можех ли да откажа почерпка. Нали щях да го обидя ако откажа. Видях, че караме към центъра. Попитах приятеля ми:
- Къде отиваме ?!
- Ще видиш, много ще ти хареса – отвърна ми той.
След малко спряхме пред някакъв бар. Вдигнах глава и прочетох ‘ Стриптийз Бар – Фламинго’ . Подсвирнах звучно и намигнах на приятеля ми, а той само се ухили и завъртя глава. Влязохме и се настанихме в централно сепаре. Поръчахме си питие и започнахме да гледаме програмата. Наблюдавах едно русо девойче как се въртеше и усукваше около пилона. Наблюдавах го и си мислех, че няма още пълнолетие, а от сега е тръгнала по-наклонената плоскост. Хубаво момиче беше.
Затворих очи и си представих какво бих направил с нея. С това пухкаво малко дупенце, като бебешко барабанче. Да заровя уста в... Музиката прекъсна. Девойката бавно се отправи към изхода събирайки и без това оскъдното облекло развърляно около пилона. Музиката се смени и пуснаха "Sweet Chery Pie". Усмихнах се това бе любимата закуска на жена ми. От тъмнината изникна прелъстителен силует облечен в ориенталска носия, с неотменният воал. Вглеждайки се внимателно обаче забелязах, че аксесоарите са от кожа и носеше камшик. Единствано воалът беше типично ориенталски. В този момент светлината се усили и моят приятел ме сръга:
-Абе човек, виж я тая, леле ще я изпапкам с парцалките, каква е сладка.
Кимнах ококорен. Не знам каква беше причината, дали от воала, дали от кожата по нея или от музиката обаче малкият ми приятел поиска да си проправи път навън. Притиснах го да стои мирен и се вторачих в прелъстителната еротична богиня. Движенията, които правеше бяха точно в такт с музиката и така отсечено ги изпълняваше, че ми се прииска силно да я награбя. Огледах се имаше охрана, беше опасно да правя сцени, но пък не пречеше да я привлека към мен. И започнах да правя кула от дватесетолевки и петдесетолевки. Моят приятел също се включи, но тя сякаш не ни забелязваше. Само за момент мина пред нас и завъртя дупе. Движението и бе невероятно цялата мъжка аудитория въздъхна в един глас. Прииска ми се да я имам на всяка цена и сръгах приятеля си:
-Човече, тези жени, правят ли частни представления с консумация?
Той ме изгледа внимателно, за да разбере дали се шегувам и отново се вторачи в сцената. Песента отиваше към края. Аз също забравих за въпроса си и се вгледах внея. Вече свалила коженото си горнище оцветено в син цвят, тя вече събуваше и гащичките си. Имаше интимна прическа, която ми се стори далечно позната. Започна да си играе с камшика като няколко пъти удари по пода с него и направи приканващ жест към публиката. Всички изреваха като зверове. Започнаха да се чуват викове:
-Свали си маската, маце...
Тя направи отрицателно движение с пръст и с един последен удар с камшика на финала на песента изпълнението и приключи. Публиката зарева за още и тговорителя излезе след една минута:
-Госпожица Чери Пай ще излезе отново към два часа и ще си свали маската за един от вас на частно парти. Обявява се търг, който го спечели ще се наслъди на пълното и присъствие. Веднага започнах да наддавам.
-300 ли чух?
Обявяваше водещият. Приятелят ме сръга.
-Имаш късмет, това се прави за първи път тук. Момичетата по-принцип не го правят.
Кимнах и размахах 500.
-500? Чувам ли 600?
Някакъв срещу мен вдигна. Ядосах се и вдигнах ръка.
-Тук вече предложението е 1000. Някой дава ли повече?
Онзи вдигна за 1400. В джоба си имах 2200 лева общо и реших да рискувам:
-Тук предлагат 2200.
Онзи вдигна 2220. Кучият син. Нямаше да оставя тази богиня на него и се обърнах към приятеля ми.
-Имаш ли да ми услужиш?
Той се замисли.
-2220 първи път.
Обяви водещият. Изнервено му казах:
-Побързай човече, знаеш, че още утре ще ти ги върна.
Той кимна и извади портфейла си.
-2220 втори път.
Приятелят ми даде 100 лева:
-Побързай!
-2300! Тук дават 2300, някой дава ли повече?Никой?
Онзи пред мен ме гледаше злобно. Аз му се ухилих доволно в лицето.
--Дава се на господина с червената риза на сини райета.
Аз станах и се поклоних. Оставих парите на водещият и той ми даде билетче с карта до мастото на срещата едно закрито сепаре. Погледнах часовника два без десет беше.
-Благодаря ти човече, ще ти се реванширам обещавам.
-Върви бе, днес е твоя ден и писле да разкажеш подробности ясно?-смигна ми.
-Че кога не съм?
Отправих се към сепарето. Там сядаха само шефовете на заведението пишеше го на вратичката. Бе изолирано от всякъде и може би изолацията беше и звукова. Водещият ме чакаше пред вратата. Ухилих се и му подадох билетчето. Той ми кимна да го последвам.
Вътре беше разкошно, сякаш влизах в друг свят. Имаше удобни канапета. Страхотен пилон по-средата. Бар с много и скъпи напитки на каквито бях свикнал вече от известно време. Телевизор, който лесно можеше да бъде объркан с киносалон. Уредба вероятно с силата на мегатонна бомба. Всичко беше в синьо-черно. Само креслата бяха във виненочервено.
-Настанете се и изчакайте, можете да си сипвате каквото искате питие. Това е дистанционното за уредбата, това за телевизора а това за HD устройството, а този за креслото.-той го натисна и то се завъртя бавно.
Когато го спря ми го подаде.
-Имате два часа и петнайсет минути от нейото влизане. Приятно изкарване.
Бързо излезе от сепарето. Светлината намаля леко и тогава богинята влезе през друга врата, която секаш се появи отникъде. Започна да ми танцува а аз пиех един френски коняк и я гледах изпивайки я с поглед. Бях чувал за гейшите, дали бе взимала ураци там? Много се возбудих и станах да я докосна. Тя само ми направи знак да стоя седнал. Пощурял от нетърпение седнах на креслото. Тя съблече сутиена си след това и кожените бикини. В този момент чух познат глас:
-Марио какво правиш днес?-и свали воала. Беше жена ми. Зяпнах.
-Можеше да ме имаш без да платиш и стотинка, но след като си си платил ще имаш пълна програма.
И като в някакъв кошмар тя започна да се придвижва към мен гола голеничка, като на забавен каданс. Какво пък бях си платил все пак, но се бях прецакал, яко. 
image





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krotalka - Добре сте се справили!!!
06.06.2008 14:41
Подозрях, че това ще се окаже жена му, но думите и накрая ме изненадаха?!

Поздрави и за двамата!
цитирай
2. fenrisessy - еми той си го изпроси
06.06.2008 14:43
какво да ти кажа, като се държи така! Благодаря ти кроталче!
цитирай
3. krotalka - Само се чудя
06.06.2008 14:53
защо още го търпи?
По добре да го прати на майната си, за какво и е такъв льохман?
цитирай
4. kleopatrasv - Публиката Ви е на крака , аплодисменти !
06.06.2008 15:01
Страхотна е изненадата !Даже и мъжете днес настръхнаха, че могат да засекат половинките си на своите места !
Внимавайте , Мъже !!!!
Поздравления за авторите и нека да е Лято !!
Слънчеви усмивки за вас !
цитирай
5. fenris - ами кроталче
06.06.2008 15:02
любовта често е сляпа и хората предпочитат често до себе си да имат познатото зло, вместо да търсят нещо ново а една стриптизьорка, трудно би могла да си намери свестен мъж, поне така тя си мисли!
цитирай
6. fenris - kleopatrasv
06.06.2008 15:04
благодаря ти принцесо! Права си да внимават мъжете, защото е голяма издънка да засечеш жена си в стриптиййз бар! Голям конфуз!
Късметлийски усмивки за теб Клео!
цитирай
7. fenris - за любителите на vbox още веднъж песента
06.06.2008 15:23
http://www.vbox7.com/play:1eb75a1b
цитирай
8. fenor - Правдоподобно...
06.06.2008 23:08
...,добре разказано, и само на пръв поглед малко шокиращо. Всъщност част от хората винаги са търсили свободата на маската, но много често са оставали изненадани, че и под нея вместо fiesta се крият все същите обичайни житейски драми. Привет fenrise' и овации за шокиращия обрат!:)))
цитирай
9. fenrisessy - fenor
09.06.2008 09:16
хубаво е хората да бъдат шокирани от време на време, защото разсъждават така сякаш това не може да се случи на тях, е на този се е случило! Може да се случи на всеки! Момчета, пазете жените си и не ги експлоатирайте прекалено, те са вашето съкровище! Благодаря ти за коментара отбивай се по често!:)
цитирай
10. cornflower - я гледай,
12.06.2008 09:27
новия тандем кръшнал в нощни заведения..
ама бива си го изпълнението..
пък и урока..
цитирай
11. fenrisessy - cornflower
12.06.2008 13:10
в нощните завадения можем много да научим! Благодаря ти!
цитирай
12. dadide - *
16.06.2008 10:54
Колко често приемаме хората и нещата за даденост?!
Очакван край, но удоволствието идва от "извървяното".
:)
цитирай
13. fenrisessy - dadide - *
16.06.2008 11:10
така е, нищо не е просто даденост а дар, който не трябва да пропиляваме! Благодаря ти!
цитирай
14. enjoy6 - Ами така си е,
26.06.2008 17:50
при такова неприлично предложение не може да се очаква друго!
Поздрави за добрия тандем- добре сте се сработили!
цитирай
15. fenrisessy - enjoy6
27.06.2008 09:29
Разбира се!Балгодаря ти!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fenrisessy
Категория: Изкуство
Прочетен: 85698
Постинги: 10
Коментари: 109
Гласове: 3085
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031